1. Tuyển Mod quản lý diễn đàn. Các thành viên xem chi tiết tại đây

..........láska, škola, peníze, škola...........

Chủ đề trong 'Czech' bởi Sidhartadalajama, 14/01/2005.

1. 0 người đang xem box này (Thành viên: 0, Khách: 0)
  1. Sidhartadalajama

Sidhartadalajama Thành viên mới

..........láska, škola, peníze, škola...........

Dobrý den, dobré ráno, dobrý večer

Nevím co do m> vyjelo, ale pTemyslel jsem se na tím celý den....
    V dnešku se budeme zabývat jednu z velmi zajimavých témt, a to je láska .
    Asi všichni jste se už zažili nebo m>li a pTípadn> ten vztah potrvá až do nyn>jška..... LÁSKU
    Vím, že je to velmi hezký pocit, pocit uvoln>ní,pocit psaní smsek, nebo volání zbytečných kre***ů :)
    vždyť co může být lepšího než být zamilovaný. ŽIVOT JE LÁSKA
    To je pTece náš cíl ne, až na učení (škola).

Ale co je to vůbec za slovo Láska, kdo vymýšlel lásku ??Může být "láska" v>čná? Oi manželství!!! a co ten náš bájný pTíb>h vo Adamov> a Ev>?? je to vůbec pravda???...

Já vím že je to docela nepTíjemný psát to v češtin>, ale musím, jelikož žijeme v hrůzostrašném sv>t>, a jsme pTece v Oechách...

napište mi, co si vo tom myslíte, nebo prost> svůj názor .... o lásce.....
    v češtin> anebo ve vietnamštin>....
  2. N_L

N_L Thành viên mới

Nemám lásku na mysli Možná tento znáte, že udržíte si lásku t>žší ,než ji ziskáte. Nev>Tím v lásku a v>Tím jen v sebe, a proto s nikým se nemohu milovat :) Ale dobTe Vám . Lásku lze získat jen láskou, tedy milováním, hehe. Chodili jste za školu ? Možná je Láska z mnoha důvodů ? trávit svůj čas moc...Líbí se mi jen v ekonomikách, informačních technologiích ( Je mi pTíjemné v Oechách. Máš to n>co jinýho na mysli ?) a moje v>ci na škole ted''. ohh já jsem zapom>l, z> musím jít na ob>d je to pozd>ji ?. ale mám hlad.Tak zatím. Oau