Tôi hiện đã về sống tại Việt Nam, nhưng mỗi lần có cái gì gợi nhớ đến Séc đều thấy lòng bồi hồi. Bạn nào biết về lời mấy bài hát một thời tôi thích, xin post lên hộ nhé : "lzi, *** & prachy" của Wanatovyvejcy (ko biết có đúng không), "Slibit se maj plnit o vanocý" của Janek Ledecký. Cảm ơn nhiều!
WANASTOWI VJECY Lắi, *** & prachy Tak Tưkej co ắe by si cht>la Tvůj barĂk bejval moje cela Tvẵ kecy - dĂvno chci bejt bez tebe a sĂm - nic neTưkej JseĂ and>l asfaltovẵ srdce tvẵ peTư ďĂbel drắư v ruce Tu Ăpưnu co se tvẵ vưry tẵče dĂvno znĂm - je stĂle s tebou Co t> to zas napadĂ - nechceĂ bejt v noci sama Oernẵ slunce zapadĂ - otoč hlavu baby nejsi jedinĂ Koukej holka koukej ắe uắ tady jsou Lắi, *** & prachy - jeden ắivot nou nou Za nĂvnadou blbư lidi dokola jdou Lắi, *** & prachy - krok za krokem gou gou Tak Tưkej kolik si jich m>la, lắi, prachy ulepenẵ t>la jseĂ had co od konce sĂm sebe polykĂ - tak co je s tebou Snad uắ t> to napadĂ - tvĂ duĂe je straĂn> sama Teď si blb> pTipadĂĂ - otoč hlavu dưt> nejsi jedinĂ Koukej holka koukej ắe uắ tady jsou Lắi, *** & prachy - jeden ắivot nou nou Za nĂvnadou debilovâ dokola jdou Lắi, *** & prachy - krok za krokem gou gou Koukej holka koukej ắe uắ tady jsou Lắi, *** & prachy jsou tvrdẵ drogy nou nou Podưvej se do nebe tvẵ myĂlenky Tvou Lắi, *** & prachy vzpamatuj se gou gou Poslouchej jĂ ty vjecy znĂm nikdy nenư pozd>, v>T ắe čas je klam Jako ty se stĂle rodưm - umưrĂm Pojď se mnou z toho kruhu ven nechci bejt sĂm - jo Koukej holka koukej ắe uắ tady jsou Lắi, *** & prachy - jeden ắivot nou nou Za nĂvnadou debilovâ dokola jdou Lắi, *** & prachy - krok za krokem gou gou Koukej holka koukej ắe uắ tady jsou Lắi, *** & prachy jsou tvrdẵ drogy nou nou Podưvej se do nebe tvẵ myĂlenky Tvou Lắi, *** & prachy vzpamatuj se go go gou go go gou go go gou go go gouououououõ?Ư
Janek Ledecký - Sliby se maj plnit o Vánocích Soumrak má náskok, hv>zdy jsou o trochu níž, možná, že je to zdání, možná jsme si o kousek blíž. Bylo nám šestnáct a výjimečn> napadl sníh, Tek'' jsem, sliby se maj plnit o Vánocích Rychle se stmívá a voní cukroví, v kostele zpívaj a nikdo se nedoví, nešli jsme na mši, nechali klíče ve dveTích, touhy a sliby se maj plnit o Vánocích Nejhezčí dárek jsem dostal a je to už let ptal jsem se smím, Tekla''s musíš a to teď hned. Sfoukla jsi svíčku, bylo dost sv>tla v ulicích, Teklas sliby se maj plnit o vánocích sliby se maj plnit o vánocích Občas t> potkám, Teknem si st>ží pár v>t cht>li jsme navždy, jenže bylo nám šestnáct let, a když sfouknu svíčku, dodnes slyším tvůj smích, a pak, že sliby se maj plnit o vanocích Tak píšu ti pTání, lehký a bílý jak sníh PS: sliby se maj plnit, aspo^ o vánocích - Sliby se maj plnit o Vánocích