1. Tuyển Mod quản lý diễn đàn. Các thành viên xem chi tiết tại đây

Zahraniční studenty v ?OR, jejich život a problemy

Chủ đề trong 'Czech' bởi MuaHN, 03/12/2004.

1. 1 người đang xem box này (Thành viên: 0, Khách: 1)
  1. MuaHN

MuaHN Thành viên quen thuộc

Zahraniční studenty v OR, jejich život a problemy

Hôm tới em cần làm một bài về chủ đề này cho môn Filozofie. Các bác có thể giúp em, trả lời những câu hỏi ở dưới được ko? Em cảm ơn trước nha!

- Proč jste se rozhodli, že budete studovat v OR?
    - Jak jste si pTesvovali svůj život v OR?
    - Jak je to ve skutečnosti?
    - Jaký máte problemy v OR?
    - Co si myslite o Oestých studentech a jake jsou vaše společné vztahy?

Các bác trả lời bằng tiếng Việt cũng okie, nhưng tốt nhất là bằng tiếng Czech, để em...

MuaHN
  2. kieuanhcz

kieuanhcz Thành viên mới

Ơ ỉn ko nói câu trả lời phải dài bao nhiêu thì ai mà lần được ,
    ví dụ
    1] ....protože jsou zde vhodné studijní podmínky pro m> . tạch, het
    2) presvovali la gi la the - ko phai la predstavovali ah ?
    3).....ve skutečnosti je jiná než jsem si pTedstavovala,
    4)......nemám žádné problémy, všechno mi jde dobTe
    5)....čeští studenti jsou pTátelští, mám je ráda /nemám je ráda
    můj vztah k českým studentům je......horizontální(vertikální), hì hì hì
    Trêu ỉn một tí cho vui
    Viết rõ iêu cầu hơn đi, làm như là một bài văn à ? nếu đúng là như vậy thì ...........cho mình xin, mình .........dốt văn lám ạ (kể cả bàng tiếng mẹ đẻ ạ)
  3. Hoa_Cuc_Trang_cz

Hoa_Cuc_Trang_cz Thành viên mới

Ahooj
    mohla bych plss svou troĂkou do mlẵna ??
    OK :o) Filozofie ?? v>čnĂ to tâma ... nemyslưte ?? Hi`hi`
    mno ... z osobnưho hlediska mưnưm si... m>la jsem vůbec tu moắnost vybrat si kam pojedu ?? if sem ... do CZ nebo do Francie či Anglie ?? je to nefâr ... nemyslưĂ ?? co kdyby mi mamča dala na vẵb>r (teda kdyắ jsem byla jeĂt> mimčo) takovou moắnost, ắe bych si ukazovala jen tak voln> po map> tưm svẵm malinkatẵm prstưkem kam bych cht>la jet nebo kde bych cht>la bydlet ... popTưpad> kde bych nejrad>j proắưvala svẵch d>tskẵch let atd...
    ale skutečnost ?? ani barvu očư jsem si nemohla nevybrat ... natoắto kde bych strĂvila pĂr roků nỏạdůleắit>jĂưch chvil (nynư jiắ t>m>T polovina mẵho dosavadnưho ắivota) coắ je zde v CZ v srdci Evropy (jak to znư vzneĂen> viď )
    ale tâď vĂắn> ... hi`hi` ... (snaha o vĂắnost jů...) sice jsem tu "nedobrovoln>" dobrovoln> ... ale jsem tu really rĂda ... Oesko mi hafo moc pTirostlo k srdưčku, ắe ho beru dnes jako můj druhẵ domov (ačkoli můj vnitTnư hlĂsek tam n>kde hluboko ukryto ve mn> neustĂle se ozẵvĂ, ắe jedinẵm jeho domovem je jen vắdy VN)... mno... jinak pTevzala jsem takâ mnohâ jak českâ zvyky tak i "zlozvyky" :o) ... hi`hi`
    to je ale zkomolenina co jsem si jen dovolila napsĂt co ?? hi`hi` to ale bohuắel n>kdy patTư k ắivotu ... a k mẵ osobnosti vůbec ... hi`hi`
    myslim si , ắe k tâmatu to jakẵmsi způsobem vymykĂ z kontroly ... ale budiắ ve filozofii o to jde mnohokrĂt ...